Videns
center

Dataanalyse - hvad er det og hvorfor er det vigtigt?
Data Analyse

Hvorfor dataanalyse?

Dataanalyse er processen hvor rå data analyseres for at få meningsfuld indsigt – indsigt, der bruges til at drive smarte forretningsbeslutninger!

Marketing funnel
Digital Markedsføring

Hvad er en marketing funnel?

Brands er konstant i kamp om vores opmærksomhed. Lige fra det tøj vi har på, til den mad vi spiser, til de digitale tjenester der underholder os, og til den teknologi  der holder os forbundet: Markedsføring er allestedsnærværende!

growth hacking
Digital Markedsføring

Nybegynder guide til Growth Hacking

Growth hacking er en datadrevet måde at vokse virksomheder, baseret på konstante tests og raffineringer, samt kontinuerlig markedsovervågning.

Kundecase

Radon-stop.dk

Fra 2020 til 2021 har vi leveret 168% flere leads. Igennem den samlede indsats, både organisk og betalt annoncering, har det ført til 138% flere unike besøgende på website, og 202% mere trafik.

Vidensdeling

GrowthFactor har rådgivere hos SMV:digital

800 mio. kr. er afsat som tilskudsmidler til dansk erhvervsliv, som tilskud til digital og grøn omstilling samt e-handel og eksport – dem kan du søge ..

Hvad er en growth hacker?
Digital Markedsføring

Hvad er en Growth Hacker?

En growth hacker er en person, der bruger kreativt og low-cost strategier til at hjælpe virksomheder med at erhverve og fastholde kunder ..