Teamet bag

Vi hjælper virksomheder med at skille sig ud digitalt, og skabe vækst

Tag fat i os!

Vi hjælper virksomheder til at dominere deres branche, og maksimere deres vækstpotentiale. Som Growth Hacker fokuserer vi på datadrevet vækst baseret på konstante tests og raffineringer, samt kontinuerlig markedsovervågning.

Skal vi Growth Hacke din virksomhed?

digital marketing

Vores ydelser

Vækst din virksomhed
med 3 unikke muligheder

Branding & Webssite

Forbrugerne forventer en konsekvent, strømlinet og friktionsfri kunderejse på tværs af kanaler. Give jeres brand digital personlighed, som brugerne elsker.

Inbound Marketing

Inbound marketing er en gratis metode til at skabe en jævn strøm af betalende kunder, samt udvikle stærk kundeloyalitet og øge deres life-time-value.

Forretningsudvikling

Når forretningen vokser, oplever vi ofte plateauer. 
For at komme op på det næste trin, behøver vi inspiration, investering i systemer og infrastruktur, automatisering eller næste generation af AI-taknologi.

Vidensdeling

Vores team består af hver sin specialist
indenfor markedsføring!

Maria V. Thomsen
Partner / Head of Brand Identity

Vores kreative multikunstner. Hun sætter stregerne for vores kunders visuelle identitet og branding, og ikke nok med det, så har hun også hænderne helt nede i kagedejen og får udført meget af udviklingen selv. Maria er vores grafiker geni, branding specialist, og website udvikler.
Lasse N. Linnes
Partner / Head of Strategy

Den eftertænksomme strateg. Alle planer bliver nøje gennemgået af Lasse, der har et godt overblik og roligt væsen således at detaljer bliver raffineret og konkretiseret. Vores Funnel Hacker - essensielt for succes i den digitale markedsføring.
Anders Hjorth
Partner / Project Manager

Den systematiske generalist. Anders elsker systemer og struktur, hvilket gavner hele teamet ift. projektledelse. Herudover evner han at forstå de tekniske værktøjer der skaber grundlag for en snedig arbejdsgang.

.
CEO
Partner / CEO

Forretningsstrateg. Kim giver med hans mangeårige erfaring i branchen en stor ballast og tryghed for hele teamet, og vores kunder. Hans forretningsmæssige forståelse og evnen til at se det store billede er noget af det der skaber GrowthFactors succes.

Gør som dem

Vi har selvfølgelig en dybdegående erfaring og stærke faglige kompetencer.
Vil du styrke din markedsføring, som de har gjort?

Kontakt os

Vi har kaffe på kanden, og tager gerne en snak med dig om din virksomhed

Tag fat i os!

Kontakt os, så tager vi en uforpligtende snak om hvordan vi sammen kan gear din virksomheds vækstpotentiale!

Connect med os på social media