GrowthFactor har rådgivere hos SMV:digital

Vidste du, at du kan få gratis penge og rådgivning til at vækste din virksomhed?​

Erhvervshusene, eksempelvis Erhvervshus Hovedstaden, tilbyder professionel sparring og økonomisk støtte til virksomheder som din – SMV virksomheder!

Få et overblik over de forskellig tilskudspuljer – søg særligt efter SMV:Digital.

Hvilken forskel ville 100.000,- gøre for dig?
  • Hvad vil du bruge pengene til?
  • Nyt website?
  • Optimere din nuværende hjemmeside?
  • Eller din webshop?

Eller skal du til at etablere din webshop – det er jo ikke gratis.

Ville du bruge pengene til at få designet og udarbejdet din marketingsstrategi?

Hvor skønt ville det ikke være at vide hvem din mønsterkunde er – deres beslutningsmønster – deres foretrukne kommunikationsplatforme – det bedste tidspunkt at ramme dem – og ikke mindst det af dine Unikke Salgsargumenter som rammer dem lige i solar plexus?

Hvad skal du gøre?

Start med at klikke på linket her

Få styr på ansøgningsfristerne og kom i gang med ansøgningen. Interessen er stor og midlerne er ikke uanede – så kom i gang i god tid!

Vær grundig, ærlig, målfokuseret og ambitiøs i hele din beskrivelse. Del din vision og dit verdensbillede – og få midlerne til at komme i mål!

Hvorfor deler vi overstående?

Vi er godkendt som rådgivere i SMV:Digital – og vi vil elske at føre dig igennem processen. Er der noget vi elsker, er det succes – din succes.

Vi er 5 specialister, der kan hjælpe dig godt i gang med din digitale marketingsrejse. Du kan opnå er uvurderlig fordel ved ikke at skulle opnå erfaringen selv, men i stedet for få gavn af vores samlede erfaring; undgå faldgruber, spar dyre lærepenge, kom i mål med første indsats – opnå og udlev din drøm!

Vi ved det kan lyde svært og kompliceret… både hele ansøgningsprocessen og det efterfølgende arbejde. Og vi vil ikke lyve… Det kræver en seriøs indsats. MEN – det er det hele værd.

Lad os tage en snak om hvordan du kan komme i gang.

På en halv time, bliver du MEGET klogere.

kontakt os

Skal vi hjælpe dig med din SMV ansøgning?

Tag kontakt til os!

Vi har været igennem processen flere gange, og vi tager gerne en snak med dig om hvordan du går ind i processen, hvad du kan søge (og hvor meget), hvordan ansøgningen skrives og ansøges. 

Let’s go get the money!

Picture of Lasse N. Linnes / Funnel Ekspert
Lasse N. Linnes / Funnel Ekspert

Lasse er en erfaren marketingkonsulent, strateg fokuserer på Inbound og Funnel Marketing. Gennem sine 9+ års erfaring har han dykket dybt ned i mulighederne for at skabe og opbygge et fællesskab online. mulighed for at arbejde med en bred vifte Lasse har med succes hjulpet brands med at opbygge stærkere relationer til deres kunder, øge mersalget og den digital tilstedeværelse massivt.

Læs mere om Lasse

Related Posts

Dataanalyse - hvad er det og hvorfor er det vigtigt?
Data Analyse

Hvorfor dataanalyse?

Dataanalyse er processen hvor rå data analyseres for at få meningsfuld indsigt – indsigt, der bruges til at drive smarte forretningsbeslutninger!

Marketing funnel
Digital Markedsføring

Hvad er en marketing funnel?

Brands er konstant i kamp om vores opmærksomhed. Lige fra det tøj vi har på, til den mad vi spiser, til de digitale tjenester der underholder os, og til den teknologi  der holder os forbundet: Markedsføring er allestedsnærværende!

growth hacking
Digital Markedsføring

Nybegynder guide til Growth Hacking

Growth hacking er en datadrevet måde at vokse virksomheder, baseret på konstante tests og raffineringer, samt kontinuerlig markedsovervågning.